Hem
Home

Vem är Betina
Who is Betina

Den Nya Jorden
The New Earth

Central Solen
The Cental Sun

Rymd Resor
Space Travel

Kurser
Classes

Cha Orden
The Cha Order

De Gyllene Riddarna
The Golden Knights

Den Gyllene Rörelsen
The Golden Movement

Det Är Bara Ett Spel
It's Only A Game

Hur Lågt Kan Du Gå
How Low Can You Go

Vi Är i Övergången
We Are in The Shift

April 2008

Maj 2008

Juli 2008

Feb 2009

Mars 2009

April 2009

Channie

THE KIT

 

NOTE! English text in blue below the Swedish text.


TIPS!
För att få någon behållning av detta Nyhetsbrev rekommenderar jag dig
att gå någon av de kurser som finns tillgängliga. De ger dig också möjlighet att hjälpa till inför övergången till Den Nya Jorden.


Denna text är översatt av mig, Betina Brandes. Nedanför denna finns originaltexten på Engelska, skriven av Channie West.


Channie talar, 19 juli 2008, om landningar


Det har förekommit en hel del möten i universum. Några av sakerna från mötena har jag blivit ombedd att inte tala om. Eftersom de inte är i ett balanserat läge och det kan störa saker. Jag kan tala om en del av det åtminstone. Även om denna information kanske inte ger en lösning eller så, inte ens den här informationen skulle delas med av förrän rätt timing.

Om jag börjar från början. Först hade vi 20 landningar. Sedan 45 landningar med de 20 personerna igen och 5 nya. Sedan hade vi 84 landningar som gjordes med Mästare och några andra personer. Sedan fanns alla dessa rykten om 200 landningar. Det fanns rykten om 3 landningar som hade utförts. De sa nåväl, de 200 landningarna skulle göras och de skulle kanske börjar ta ut människor. Tja, vad som hände var att, på ett sätt, vill de inte riktigt säga att de 200 landningarna har börjat. [inte regelbundna landningar och kontakt som människor har väntat på.] Men jag vet att 15 landningar har skett sedan de 84. De [piloterna] tog med dem biologiskt dimensionell massa [or] på ett icke-fysiskt sätt. Det är ingenting som är levande. De tog med sig detta ämne till Jorden och tog sedan tillbaka det till rymden. De gjorde det med 15 olika platser på Jorden.

Vad var orsaken till det? Vad som bör sägas är att det inte finns någonting som måste ske på Jorden. Liksom, det är inte ett krig eller en sjukdom, eller jordbävningar, eller något konstigt som måste ske så att vi kan åka ut och börja med landningarna. Så det finns inget mer som måste ske.

Men energin i 6-punktssystemen och de frekvenser och vibrationer inom Jordlinjer, 6- punktssystem och även runda ringar, mindre och större och olika andra typer av kluster av saker och linjer som alltid har funnits på jorden. Vissa av dem är inte precis i den balans som de borde vara.

När saker börjar, de första som åker är endast 5 personer. Sedan när de kommer tillbaka, kan varje individ ta med 5 människor och de skulle inte räknas in. Om 5 personer åkte ut och 5 människor kom tillbaka igen och plockade upp 5 personer, skulle det finnas 10 i skeppet, de 5 som hade varit ute i 3 dagar räknas inte in längre. Så någonting biologiskt händer med oss när vi är ute. Vi måste vara ute i 3 dagar för att det ska hända. Det är som 3 Jord-Dagar föra att detta ska kunna ske. Om vi har 3 Jord-dagar, det skulle vara mycket tid i rymden. Så på dessa 12 dagar [en dag är längre i rymden] om vi tar mellan 3-5 av dessa 12 dagar, är det som en klass eller en kurs. Det är inte listat som något som du verkligen skulle kunna säga vad det innehåller. Det är något de vill att vi ska lära oss. En sak är: vibrationsspråk. Detta kan i princip göras på en dag. De kommer att öppna upp detta, så vi kommer ihåg hur man använder det. Det är viktigt. Och jag vet för ett faktum att det också är att lära oss om vår egen vibration. Det är för dematerialiering och materialisering om något går fel.

Det finns ingen person av de personer som har gjort de tidigare landningarna, som har blivit skadad eller förstörd. Men det är något som inte står helt rätt till, eftersom värld 2 är en annan dimension. Den är på ett annat medvetandeplan. Det är något som vi gör med  medvetandenivå och biologinivå och någonting mer. Saken är den att jag tror att det är något med i samband med värld 2-farkosten. Det spelar ingen roll hur många utomjordingar som finns ombord. Men inte fler än 5 människor kan vara ombord när landningar börjar.

Om du dematerialiserar, sprider du ut dina atomer och du samlar nya var du än materialiserar. Och om du materialiserar plockar du upp energi från omgivningen liksom. Det betyder, att jag tror det kan vara så att när vi reser i en farkost, sker det en liten dematerialisering. Eftersom dimensionen som värld 1 är i nu, i kvaliteten vi står i innan vi går upp på Nya Jorden och kvaliteten i värld 2, är mycket långt ifrån varandra.

Varför har inte detta skett förut?

Det har aldrig inträffat. Jag tror att det är något om att, som jag kan förstå från mötena om det, när den konstiga dimensionen omgav oss, hände något med Jorden som inte var tänkt att ske.
 
Ok, om ni är fler än 5 personer på ett skepp, människor som inte vet om den här sortens saker, kan det vara så att något läcker däremellan. Nästan som en liten mängd atomer läcker  ut mellan varandra och i luften, eller vad som helst. Och det är en så liten mängd att du  förmodligen inte skulle kunna säga att du har 1/5 av ett halvt kilo mindre i vikt. Det kan vara ett tusendels kilo mindre, kanske. Men saken är, som jag kan förstå det, att det är en förlust av energi i formen av atomer. Men det är också något som har att göra med  den undermedvetna och den medvetna nivån av medvetandet. Så med både den omedvetna och den medvetna nivån har det något att göra med.

Så de vill skynda på allt. De vill att det ska gå mycket snabbt. Så i princip när man åker ut, som första gången, vill de att saker ska sätta i igång rätt snart. De vill att folk ska inse eller förstå eller absorbera så snart de kan och så mycket de kan och sedan skulle de komma tillbaka till Jorden med frekvensnivån av att faktiskt ta ner delar av värld 2 i sina erfarenheter, sina känslor, och sina fysiska saker. För om du läcker ut en liten bit av dig själv ombord på skeppet; då när du kommer till en planet, absorberar du den lilla mängden igen från omgivningen. Du behöver inte dematerialisera eller materialisera på skeppet. Men det är bara något som inträffar på grund av att du har en norm för vad du har i din mängd frekvenser,  vibrationer, atomär nivå och strukturell nivå. Även om det är en mikromängd av utrymme,  det vill fortfarande dra tillbaka vad det har förlorat. Så du kommer förmodligen att ta tillbaka allt som är förlorat och det skulle då vara från värld 2, naturligtvis, eftersom det är där du är. Så att du ändrar din energinivå och din vibrationsnivå förändras, i och med det.
 
Och sedan, med de kunskaper som du kommer att ha och få och sedan den undermedvetna delen som du tar in, på olika andra sätt att få en förståelse av vem du är, oavsett vilken typ av saker. Kanske vet du ganska mycket men kanske finns det människor som reser ut som inte riktigt vet så mycket eller så är de inte på den nivån, men de ska tas ut på grund av någon anledning. Så alla dessa människor kommer att inse saker på olika nivåer av förståelse, men alla detta kommer att göra saker med sinnet så när de kommer tillbaka till Jorden höjer de medvetandenivån. Men det är inte det att medvetandenivån på jorden är för låg. Därför då är det ett problem och då skulle det vara något som behöver göras eller ändras. Det är inte anledningen till att saker tar tid.

.
Om du frågar dem (utomjordingarna), finns det absolut ingenting som står i vägen. Men ändå,
skulle man kunna säga, naturligtvis, på grund av alla andra saker som har talats och sagts, det är något skumt som händer som inte är helt normalt. Jag menar, vi hade aldrig den här typen av problem eller dessa slags sätt innan. Men som jag förstår det, de har insett vad de måste göra.
 
Den märkliga dimensionen omkring oss, inte dimensionsväggen, orsakade problemet. Den har liksom gjort något med helheten av frekvensen som har att göra med dimensioner. För vi var i en dimension som inte fanns. Vi befann oss i en dimension som ingen någonsin hört talas om. Eftersom alla dimensioner räknas in och är kända. Men det blev en konstig blandad dimension som egentligen inte var en dimension som var tänkt att existera.

Det påverkade vår biologi, och det påverkade oss på andra sätt. För vi har blivit avskärmade från Värld 2 i våra minnen av saker när vi drömmer eller tar in det. Vi är inte så mycket anslutna till Värld 2 som vi var för 1,5 år sedan. Så sedan 1,5 år, är vi mycket avskärmade i ihågkommandet och erfarenheten av denna känsla av att vara ansluten eller tas om hand, eller omfamnas, eller hållen eller skyddad, eller vara under utbildning, eller ha en anslutningssträng eller stråle till Värld 2. Alla sådana saker har varit mycket avskärmade.

Känslan, mycket tydligt och mycket djupt i människors hjärtan, är att de inte har känt sådan anknytning som de vanligtvis gör. Som jag kan förstå, det är också något som är nästan som inuti människor, oftast när vi har våra normala andliga kopplingar med oss själva och våra Högre Jag, har vi hopp och vi känner alla dessa typer av känslor. Och det finns väldigt många människor som har förlorat sitt hopp och förlorat sin vilja att söka efter Andlig energi och att uppleva andliga känslor och förstå saker på ett sätt som de inte har kunnat på sistone för att anknyta till. Och alla dessa saker stoppar oss inte på något sätt att åka ut. Men det är bara ett faktum att de understryker, de talar om och de tog upp det mer än en gång. Och eftersom de har gjort det, tror jag att det finns något av en känsla i det, som de vill  framhålla. Att människor inte är lika glada som de brukade vara, inte lika troende på saker eller inte känner sig kopplade till saker på samma sätt som de brukade vara.

Andligheten har blommat på Jorden, på ett sätt. Den har öppnat upp väldigt mycket. Men den har också hållits tillbaka, på ett sätt. Man kan säga att de människor som brukade vara andliga har tagit ett steg tillbaka. Och de nya som hade absolut ingenting, har tagit ett litet steg framåt. Så, helt och hållet för de nya öppnade som har tagit ett litet steg framåt, är saker på den ljusa sidan, ser bra ut, eftersom mängden människor i den typen av ny Andlig känsla, är väldigt många. Det är bra för jorden. Det är nästan som de som brukade vara säker på saker själva, på Andliga sätt, har förlorat lite. En av de saker som händer är att man förlorar lite av hopp och tro och sådana saker. Och det innebär att de inte arbetar med Moder Jord så som de brukade. Så många människor som brukade meditera, göra helanden, göra böne cirklar eller vad än slags av grupper som de gjorde, arbetade med saker, de har nästan slutat. Och i stället, är det alla dessa små nya som har börjat se den Andliga världen. De mediterar inte riktigt. De ansluter sig inte riktigt med varandra i sin andlighet. De mer bär det i hjärtat och ansluter till jorden. Så det stärker Jorden på många sätt. Men det har nästan varit en känsla av tuggummi och lim när det kommer till att arbeta med Andlig energi och nå ut i Universum och nå ut till det Högre Jaget. Och de har mycket väl sagt, på dessa möten, att vi fortfarande måste försöka göra något. Och de vill att folk ska ansluta till och arbeta med varandra för att göra saker, eftersom det skulle vara enklare att arbeta med det.
 
Naturligtvis är frågan i allas tankar Hur lång tid kommer det att fortsätta? Och så säger de att det kommer att ta 2 månader mer, oavsett var vi är, på den Nya Jorden eller här, innan energin i känslan att vara ansluten kommer att vara där igen. De har också tanken att så snart som vissa människor åker ut och sedan komma tillbaka, då kommer Andlig energi och  Andlighet att vara lite mer av ett flöde. Men fortfarande, av sig själv, kommer ändå att göra saker i ca 2 månader framåt räknat från när som helst.

Den tidtabellen har faktiskt inte något att göra med att de första människorna åker ut, eller hur? Nej, den har inget att göra med att åka ut eller den Nya Jorden eller något. Det innebär att vi kan åka ut imorgon och den Nya Jorden kan vara imorgon och det kommer fortfarande att ta 2 månader innan folk verkligen kommer att anslutas med deras Högre Jag igen.

Om vi går tillbaka lite för att prata; när vi ser energin på grundnivån på Jorden, när vi talar om 6-punktssystem och Jordlinjer, ringar och alla dessa linjer och sånt, har vi på något sätt ett fysiskt problem här och det påverkar våra kroppar. Återstoden, efter känslan efter den märkliga dimensionen, har gjort många människor sjuka. En av de vanligaste sätten är att människor blir oerhört trötta. Men det är inte bara det. Det kommer med många olika känslor. Det gör oss vanligtvis trötta och okoncentrerade. Vi kan inte koncentrera oss. Och därför kan vi inte fokusera på regelbundet Andligt flöde som vi oftast har, som påverkar chakrastommen och som också påverkar auran. Så om vi ser på människor nu, i dag, försöker vi bara anpassa oss sig tillbaka till normala energinivåer på saker som aura och chakrastomme och så vidare. Så vi går tillbaka till mer normala förhållanden. Det stoppar ingenting från att hända. Men det är bara något som de vill framhålla. Detta har hänt och här är vi nu.

Med allt detta, växer fortfarande folks chakran och människor förändras och håller mer frekvens. Men det är mer så att folk växer i små steg än att folk växer i enorma steg. Detta innebär att den generellt normala personen på Jorden växer. De Högre Andliga som redan hade början av Andlighet, låt oss säga att under de senaste 1,5-2 åren har de inte gått framåt på det sätt som de borde ha kunnat.
 
Detta innebär att när vi har människor som inte kommer ihåg saker, som jag gör, men de har drömmar och har minnen fortfarande när de kommer tillbaka till Jorden, dessa människor kommer inte ihåg så mycket i drömmar. Men många människor bryr sig ändå inte  eftersom de inte riktigt ser det som något existerande. Men saken är den att när du avskärmas så här under en lång tidsperiod, förlorar du en känsla av hopp och du förlorar känslan av helt andra saker i livet. Hela känslan av att känna är faktiskt ganska förlorad. Så det finns många saker som går förlorade på de sätt som saker har varit.

Nu är fickan borta. Den skumma dimensionen är nu borta. Och saker och ting blir långsamt  bättre, absolut och tillbaka till normalt. Men på väg att få till det normala igen, vägen till det normala, liksom, har inte varit så lätt att gå. Det har inte varit lätt att gå denna väg för att komma tillbaka till normal frekvens.

Det är nästan som en helande process som inträffar. Men om du frågar en utomjording, om det finns något kvar och om vi måste göra en helande-process för X antal dagar eller veckor eller vad, säger de Nej. Så i grund och botten om man frågar dem, är det något som hindrar oss från att åka ut och ha våra landningar och saker? Är det något som måste ske på ett visst sätt? Säger de Nej.
Så vad väntar vi på? Tja, det är något skumt med den biologiska biten av saker. Att även göra tester med materian. De har säkeligen något de gör här. Men om du frågar dem, Vad väntar vi på? Är svaret: Det finns inget kvar att vänta på.
Med vårt normala mänskliga sinne av att förstå saker i en tidslinje känns det som vi väntar på något, ja. Men om vi ser på saker på nivån som att inte se det eller tänka som en människa, utan mer tänka som de gör, så säger utomjordingarna att det finns absolut ingenting kvar på ett sätt, ändå gör de fortfarande experiment och testar saker och ser hur det fungerar.
 
 
TIP!
To get any benefit from this newsletter, I recommend you to take any of the classes that are available.They also give you the opportunity to assist in the transition to the New Earth.

Channie Talking July 19, 2008 about landings

There have been a lot of meetings in the Universe. Some of the things from the meetings, I have  been asked not to talk about it. Because it is not in a balanced way and it could disturb things. I can  talk about some of it at least.
Even though this information may not give a solution or anything, even this information wasn’t to  be shared at all until the right timing.

If I start from the very beginning. First we had 20 landings. Then 45 landings with the 20 people  doing it again and 5 new ones. Then we had 84 landings that were done with Masters and some  other persons. Then there were all these rumors about 200 landings. There were rumors about 3  landings that had been done. They said well, those 200 landings would be done and they would  maybe start taking people out. Well, what happened was that, in one way, they don’t want to really  say that those 200 landings have started. [not regular landings and contact like people have been  waiting for.] But I know for a fact that 15 landings have been done since the 84. They [the pilots] took with them biologically dimensional mass[es] in a non-physical way. That is nothing that is
alive. They took with them that substance to Earth and then took it back out there to Space. They  did this with 15 different places on Earth.

What was the reason for that? What should be said is there is nothing that has to happen on Earth.  Like there is not a war, or a disease, or earthquakes, or something strange that has to happen so that  we can go out and start having the landings. So there is nothing left to happen.

But the energy of the 6 pt. systems and the frequencies and vibrations within the ley lines, 6 pt.  systems and also round rings, smaller and bigger and different other kinds of clusters of things and  lines that have always existed on Earth. Some of them are not exactly in the balance that they  should be.

When things are going to start, the first who go can only be 5 people. Then when they come back,  each individual can take out 5 people and they would not be counted for. If 5 people went out, and 5  people came back again and picked up 5 people, there would be 10 in the ship; those 5 who had  been out for 3 days don’t count anymore. So something is biologically happening with us when we  are out. We have to be out for 3 days to have that happening. That is like 3 Earth Days to have that  happening. If we have 3 Earth days, that would be a lot of time in Space. So on those 12 days [a day  is longer in Space] if we take between 3-5 of those 12 days, it is like a class or a course. That’s not  listed as something that you really could say what it contains. It is something they want us to learn.  One thing is: vibration language. This can basically be done in one day. They will open up this, so  we remember how to use it. That is important. And I know for a fact also it is to learn about our own vibration. That is for de-materializing and materializing if something goes wrong.

There’s no person of the persons who have done the previous landings, who has been hurt or  destroyed. But there is something that is not quite right, because World 2 is a different dimension. It  is a different consciousness level. There is something that we are doing with consciousness level  and biological level and something more. Because the thing is that I think there is something with  the connection with the World 2 craft. It doesn’t matter how many ETs are on board. But not more  than 5 humans can be aboard when landings begin.

If you de-materialize, you spread out your atoms and you collect new ones wherever you  materialize. And if you materialize, you pick up energy from the surrounding, sort of. This means, I  think that it could be that when we travel in a ship, that there is a slight de-materialization  occurring. Because the dimension that World 1 is now in, in the quality where we stand before we go up on New Earth and the quality of World 2, is very far apart.

Why didn’t this happen before?

It has never, ever occurred. I think it is something which I can understand from the meetings, in that  when the goofy dimension was surrounding us, something happened with Earth that wasn’t  supposed to happen.

Now if you are more than 5 people on a ship, people who don’t know about these kinds of things, it  could be that something is leaking in-between. Almost like a small amount of atoms leak over  between each other and in the air, or whatever. And it is so small of an amount that you would  probably not be able to say that you get 1/5 of a pound less in weight. It could be a micro pound  less, maybe. But the thing is, as I can understand it, I think there is a loss of energy in the form of  atoms. But there is also something that has to do with the sub-conscious and the conscious level of  consciousness. So with both the subconscious and the conscious level, there is something to do with that.

So they want to hurry up everything. They want it to be very fast. So basically when people go out,  like the first time, they want things to kick in kind of fast. They want people to realize or understand  or absorb as soon as they can and as much as they can and then they would come back to Earth with  the frequency level of actually bringing down parts of World 2 in their experiences, their feelings,  and their physical things. Because if you leak out a little bit of yourself within the ship; then when  you come to a planet, you absorb up that small amount again from the surroundings. You don’t dematerialize  or materialize on the ship. But it is just something occurring because you have a standard of what you have in your amount of frequency, vibration, atomic level and structural level.  Even though this is a micro amount of space, it still is wanting to draw back what it has lost. And so  you will probably absorb back whatever is lost and that would be then, from World 2, of course,  because you are there. So you basically alter your energy level and your vibration level changes.

And then, with the knowledge that you will have and be given and then the subconscious part that  you take in, in different other ways of realization of who you are, whatever type of things. Maybe  you know kind of a lot but maybe there are people who travel out who don’t quite know that much  or they are not on that level but they are supposed to be taken out because of some reason. So all of  these people will realize things on different levels of realization but all of that will be doing things  with the mind so that they come back to Earth and they bring up the consciousness level. But it is  not that the consciousness level on Earth is too low. Because then it is a problem and then it would  be something that needs to be done or changed. That is not the reason that things are taking time.
.
If you ask them (Extraterrestrials), there is absolutely nothing standing in the way. But still, you  could say, of course, because of all the other things that have been spoken or said, there is  something goofy going on that isn’t quite normal. I mean, we never had these kinds of problems or  these kinds of ways before. But, as I can understand it, they have realized what they need to do.

The strange dimension around us, not the dimensional wall, caused the problem. It sort of has done  something with the totality of the frequency that has to do with dimensions. Because we were in a  dimension that did not exist. We were in a dimension that no on ever heard of. Because all  dimensions are accounted for and known of. But that became a strange blended dimension that wasn’t really a dimension that was supposed to exist.

It affected our biology and it affected us in other ways. Because we have been screened off from  World 2. in our memories of things when we dream or take it in. We are not as much connected to  World 2. as we were 1.5 years ago. So since 1.5 years ago, we are very much screened off in  remembrance and experience of this feeling of being connected or being taken care of, or embraced, or held, or protected, or being educated, or having a connecting cord to or ray to World 2. All of  those kinds of things have been very screened off.

The feeling very clearly and very much deep in people’s heart is that they haven’t been feeling as  connected as they usually do. As I can understand, there is something also, it is almost like inside of  people, usually when we have our normal Spiritual connection with ourselves and our Higher Self,  we have hope and we feel all these kinds of feelings. And there are very many people who have lost  their hope and lost their will to search for Spiritual energy and to experience Spiritual feelings and  understand the way of things in a way that they haven’t been able lately to connect with. And all of  these things are not stopping us in any way to get out. But it is just a fact that they underline, they  talk about and they brought it up more than once. And because they have done that, I think there is  something of a feeling within that, that they want to point out. That people aren’t as happy as they  used to be, not as believing in things or feeling connected to things in the same way as they used to  be.

Spirituality has blossomed on Earth, in one way. It has opened up very much. But it also has been  held back, in one way. You could say that the people who used to be Spiritual have taken a step  back. And the new ones who didn’t have absolutely nothing have taken a small step forward. So,  altogether for the new opened ones who have taken a small step forward, things are on the bright  side, looking good, because the amount of people of that kind of new Spiritual feeling, is very  many. That is good for Earth. It is almost like the ones who used to be sure of things themselves, in Spiritual ways, have lost a little bit. One of the things that happens is that people lose a little bit of  hope and faith and stuff like that. And that means that they don’t work with Mother Earth the way  they used to. So many people who used to meditate, do healings, do prayer circles or whatever kind  of groups they did, working with things, they have almost stopped. And, instead, there are all these  small new ones that have started to see the Spiritual world. They don’t really meditate. They don’t  really connect with each other in their Spirituality. They more carry it in the heart and connect with  the Earth. So that is strengthening Earth in many ways. But it almost has been the feeling of  chewing gum and glue when it comes to working with Spiritual energy and reaching out in the  Universe and reaching out to the Higher Self. And they very much have said, in these meetings, that  we still have to try to do something. And they want people to connect and work with each other to  do things because it would be simpler to work with that.

Of course the question in everyone’s thoughts is How long will it go on? And so they say that it will  take 2 months more, no matter where we are, on the New Earth or here, before the energy of feeling  connected will be there again. They have this thought also that as soon as some people go out and  then come back, then Spiritual energy and Spirituality will be a little bit more of a flow. But still, by  itself, it will still do things in about 2 months forward any time.

That time table doesn’t have anything actually to do with the first people going out, does it?  No. It has nothing to do with going out or the New Earth or anything. That means we can go out  tomorrow and the New Earth can be tomorrow and it still will take 2 months before people really  will be connected with their Higher Self again.

Going back just a little bit to talk, when we see the energy on the ground level of Earth, when we  talk about the 6 pt systems and leylines and rings, and all these lines and stuff, we in some way have  a physical problem here and it affects our bodies. The residue, after feeling after that strange  dimension has made many people sick. One of the most common ways is that people get  enormously tired. But it is not only that. It comes with a lot is different feelings. It usually makes us  tired and unconcentrated. We can’t concentrate. And by that, we can’t focus a regular Spiritual flow  that we usually have, which affects the chakra cord and affects also the aura. So if we look at people  now today, we are just trying to adapt back to normal energy levels on things like aura and chakra cords, and so on. So we are getting back to more normality. It’s not stopping anything from  happening. But it is just something that they want to point out. This has happened and here is where  we are now.

With all of this, people’s chakras are still growing and people are changing and holding more  frequency. But it is more that people are growing in small steps than people growing in enormous  steps. This means that the overall normal person on Earth is growing. The Higher Spiritual ones  who had already had the beginning of Spirituality, let’s say that in the last 1.5-2 years, they have not gone forward in the way that they should have been able to.

This means that when we have people who don’t remember things, like I do, but they have dreams  and have memories still when they come back to Earth. These people, they don’t remember as much  in dreams. But many people don’t really care which way because they don’t really see it as  something existing. But the thing is that when you are screened off like this for a long period of  time, you lose the feeling of hope and you lose the feeling of totally other things in life. The whole  feeling of feeling actually pretty good is lost. So there are a lot of things that are lost by the way that  things have been.

Now the pocket is gone. The goofy dimension is now gone. And things are slowly getting better,  absolutely and back to normal. But on the way to get to normal again, the road to normal, sort of,  has been kind of not easy to take. It has not been easy to walk that path to get back to normal  frequency.

It is almost like a healing process occurring. But still if  you ask an extraterrestrial, is there something left and if we have to do that healing process for X  amount of day or weeks or whatever, they say No. So basically if you ask them, Is there anything  stopping us from going out and having our landings and things, is there something that has to happen in a certain way, they say No.

So what are we waiting for? Well, there is something goofy with the biological part of things. To  even do the tests with the matter. They surely have something that they do here. But if you ask them  What are we waiting for? The answer is: There is nothing left to wait for.

With our normal human mind of understanding things in a time line it feels like we are waiting for  something, yes. But if we look at things on the level as not seeing it or thinking as a human, more  thinking as they do, the extraterrestrials say there is absolutely nothing left in one way, yet they still  do experiments and are trying things and seeing how it works.


 

© 2007-2014 BETINAS HEALING All Rights Reserved
For more information feel free to
contact me